MUSIKKVIDEOPREMIERE // ARNE ÅSMUND - FRIDAY NIGHT AT THE WHITTINGHAM

Då var det endeleg dags for den aller første musikkvideopremieren her på Evig Lyttar! Og kven betre å starta med enn den norske perla Arne Åsmund?

For ei stund sidan skreiv eg om den nyaste plata hans. Omtalen kan du lesa her: http://eviglyttar.blogg.no/1464719553_arne_smund__when_the_.html

Det som er så unikt med Arne Åsmund er kombinasjonen mellom eit litt "koseleg" lydbilde og groteske, mørke tekstar. Og tekstane er absolutt noko du bør få med deg, om du ikkje er skjenert!

Musikkvideoen som har premiere i dag er av låta "Friday Night at the Whittingham", ein av dei beste låtane på plata, etter mi meining. Sjølv har Arne Åsmund dette å seie om låta og videoen:

“Friday night at the Whittingham er jo en ganske søt historie om å bryte ut av hverdagens trygge monotoni og følge drømmene sine. Musikkvideoen har jeg laget selv. Jeg skulle egentlig bruke påskeferien på å gjøre unna hele produksjonen, men jeg kom ikke helt i mål. Nå skal jeg snart holde en stor konsert på Skuret i Trondheim, så jeg tenkte det var greit å få den ferdig i den anledning. Arne Åsmunds låter handler ofte om karakterer med litt alternativ virkelighetsoppfatning, og denne låten er intet unntak. Jeg ville prøve å få frem hovedpersonens glede og entusiasme over å endelig være på tur mot frihet, samtidig som jeg ville vise de faktiske konsekvensene av handlingene han utfører. Jeg synes også at det er skikkelig artig å utsette søte karakterer for brutale skjebner.”
— Arne Åsmund

Sjå videoen nedanfor!