Musikkvideo med viktig tema

Fornærma. Krenka. Politisk korrekt. Dette er noko dei fleste er kjent med, ikkje sant? the Nika Riots har ei låt som handlar om nettopp dette, og køyrer musikkvideopremiere hjå oss i dag!

Sjølv seier dei dette om "Hanged, Drawn & Quartered":

Låta er inspirert av folk som er i overkant politisk korrekte. Å ta hensyn, ikke tråkke andre på tærne er både vel og bra. Men i visse kretser, blant annet ved amerikanske universiteter, har politisk korrekthet nådd et punkt der det går ut over ytringsfrihet, meningsmangfold og pensum. Når forelesere er nødt til å si “trigger warning” før hver eneste powerpoint-slide, i frykt for å bli sparket, da har det gått litt for langt.

Sjekk ut videoen nedanfor:

Ellers kan det nemnast at bandet skal spele saman med sine kollegaer Kambodsja på Enga pub i Oslo den 11.mai, så du burde jo sjekke det ut om du er i området: https://www.facebook.com/events/962656177247539/

Patrick Fardal