Company Ink - Blah Blah

Propeller Recordings

Til tross for at Company Ink tydeligvis har spilt på flere store festivaler, blitt spilt på radioen og blitt nominert til årets Urørt i 2018, er de likevel et nytt bekjentskap for undertegnede. Jeg er litt rådløs når jeg skal beskrive musikken, men se for deg Bloc Party anno 2019.
Indie møter punk, med noen stinkende basslinjer.
Eller noe i den duren. Ække så farlig, vøttu.
Musikken er fin den. Energisk og ungdommelig.
Det låter til tider litt for hjemmeprodusert til at gamlefar virkelig kan kose seg.
Beklager ingenting. En flinkere produsent på vakt, så blir dette topp greier for de som liker slikt.
Company Ink sprenger ingen grenser eller lever opp til hypen, men de vil utvilsomt få mange til å danse på konserten deres på Musikkfest 2020, så det virkelig rister i Fjällräven-sekken og svetten dannes bak de ironiske solbrillene.


7/10 TRYNER!

Bjørnar Kristiansen