Foto: Privat

Foto: Privat

Om Fritz-Ragnvald

Evig Lyttars eneste representant fra Finnmark. Riktig nok bosatt i Oslo, som de fleste andre fra landets nordligste fylke. Musikkinteressen tok over styringen da jeg som femåring ble introdusert for Twisted Sister, Anthrax og Mötley Crüe. Smaken har heldigvis utviklet seg siden den gang og omfatter i dag de fleste sjangere, dog med en alvorlig slagside mot alt som er hardt, mørkt og trasig. Dette kan henge sammen med at jeg er av finsk avstamning, og i så måte genetisk disponert for ”gnæging”.

Jeg har en gang betalt fire tusen norske kroner for et bilde av Pantera vokalist Philip Anselmo som mater en kylling, og bruker altfor mye tid på dagdrømmer om et samarbeid mellom Tom Waits og Neurosis. Om du er av typen som googler navnet til musikkbloggere vil du muligens ende med å knyte mitt opp mot Groove.no, Gaffa, Miksha, Like Rats From A Sinking Ship og ATTAN.

Som skribent for Evig Lyttar ønsker jeg å lære mer om de som ser egenverdien i skapelsesprosesser og ikke gir seg til tross for en blodboble ut av nesa. Om noen i tillegg skulle la seg underholde eller inspirere av mine bidrag blir jeg beæret. For om vi ikke forsøker å gjøre godt for andre, så kan vi vel like gjerne la være, ikke sant?