Foto: Privat

Foto: Privat

Om Irene

Nordlending, skravlebøtte, litt for positiv pessimist, musikk- og kaffeelsker. Kjært barn har mange navn. På papiret heter jeg for øvrig Irene, er 19 år og bosatt i Tigerstaden. Når jeg ikke bruker opp stipendet på singelrøyk og pølse, studerer jeg fotografi ved Oslo Fotokunstskole. Faller dermed under kategorien "sære kunsttyper", men er tross dette særdeles utadvendt.

Er forlovet med det som kjennetegnes som god musikk, hvorvidt det som regel er et definisjonsspørsmål som jeg og en del andre ofte har det rette svaret på. Det hele startet med allsang til Abba som 8-åring, før jeg forsto at mye av den gode musikken ofte ikke får et helsides oppslag i Aftenposten eller VG. Så oppdaget jeg den norske undergrunnscena og ser ingen grunn til å forlate den med det første. Der finnes etter min mening, crème de la crèmen av det som blir laget av norsk musikk.

Har en særdeles stor forkjærlighet for analogt fotografi, og bruker gjerne søndagene på nakenfotografering i kollektivets fellesstue. Neida. Joda. Det jeg skal bidra med i denne eminente redaksjonen er derfor dødsgode bilder av ypperste kvalitet servert over en kald pils eller kaffe. Jeg skal trykke kameraet opp i trynet på mennesker med evnen til å lage god musikk og skvise ut et smil eller skrik, alt ettersom. Og servere disse trynene slik at dere for all del aldri glemmer de.