facebook.jpg

Om Sarah

Mitt navn er Sarah Margrethe Hestness. Jeg er født og oppvokst i Stavanger hvor familiens kreativitet og punkeblod har gått i arv. 

Jeg ble i ung alder introdusert for 80’s hard rock av min Mor og det var nok dette som fikk min interesse for rock og punk til å spire. I tillegg har jeg vokst opp med en Far spiller gitar og bass, så det måtte jo bli noe musikalsk og kreativt av meg også! 

Min interesse for film startet så tidlig som i 11 års alderen. Akkurat hvorfor jeg ble interessert i film er meg enda et stort mysterium, men det har kanskje noe med skaperglede å gjøre. Da jeg var yngre var jeg veldig glad i å skrive historier og det er jeg enda, men nå har formatet gått fra tekst til film og musikk. Jeg studerte film and digital cinematography ved Met Film School i London og flyttet så tilbake til Stavanger for å jobbe videre med film.

Musikksmaken min har nok hatt mange faser, men jeg har alltid holdt meg innenfor rockens rammer, med en forkjærlighet for punk. Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, men fikk en ekstra stor betydning når jeg var 12 år og begynt å spille gitar selv. 

Utenom å høre på musikk dagen lang, er jeg alt for glad i kaffe, grønn te og lakris. Er også selverklært avhengig av rød leppestift. 

I Evig Lyttar skal jeg hovedsakelig jobbe med alt som er relatert til film, som livesessions, intervju og hva enn vi måtte komme opp med av gode og kule ideer. 

Slenger med en spilleliste med sanger, nytt som gammelt, som alltid får meg i godt humør!