Foto: Privat

Foto: Privat

Om Sondre

Yngstemann i redaksjonen, og nessekonge på handelsstedet Tromsø. Skriver plateanmeldelser på norrønt (i menstruasjonsblodet til Beliebers, på papyrus hentet fra Tutankhamons grav, under levende lys i en grotte utenfor Kåfjord – sendes til redaksjonen over B-post). Patrick synes det er litt tungvint. Vurderer Word.

Hoppet etter Wirkola under vinter-OL i ‘68. Knakk kragebeinet.

Kjent for å stoppe tilfeldige forbipasserende på gaten for å debattere skillet mellom progressive death metal og technical death metal. Folk tror jeg er gal, helt til jeg får forklart at jeg bare er religiøs.

Dansestil: spastiske svømmebevegelser.

Stor fan av (musikeren) Eddie Murphy, (skuespilleren) Jennifer Lopez, (forfatteren) Donald Trump, (komikeren) Ann Coulter, (politikeren) Knut Hamsun og kattevideoer på nett. Musikksmaken kan best beskrives som lyden av negler mot krittavle. Neida. Den er dødsfet.

Fra spøk til alvor. Jeg er en gladgutt på 24 år, som studerer juss i Tromsø. Har samboer, leilighet og en plante på badet. Brennende opptatt av musikk, øl, film, litteratur og politikk. Gørrkjedelig nerd, med andre ord.

Har satt sammen en spilleliste med sanger av norske band jeg mener fortjener mer oppmerksomhet, samt noen gode gamle klassikere fra den urnorske svartmetallen. Egner seg best i barnebursdager.