Castaway Hounds - Lizard Champagne - musikkvideopremiere

Det begynner å bli kaldt i lufta. Crispy haust! Kva er vel då betre enn litt sassy caveman at a roller disco-vibber for å varma kroppen? Castaway Hounds har det du treng i denne musikkvideoen!


Grafisk design: Martin Lie Bø

Lizard Champagne er første singel ut fra rockebandet Castaway Hounds sitt kommende andre album.Da vi mikset låta sammen med eminente Nick Terry, kom vi frem til at det låter som “a sassy caveman at a roller disco”. Sigve i PhatCat mente at det her var “moneymakeren” på skiva, så om det ikke blir noe saklige kronasjer ut av dette skal vi ha pengene tilbake, Sigve. Låta og videoen er som julegavene blir i år, ting vi har laga sjæl.

Kent Olaf (stjerna i videoen) møtte vi på reklameinnspilling da samtlige i bandet virkelig trengte penger under pandemien. Han er en legende for å ha stilt opp i denne feberdrømmen av en musikkvideo. Ingen danser som Michael Jackson som Kent Olaf. Avslutningsvis vil vi runde av med å sitere Kent Olaf på hva han sa etter at vi pitchet ideen til han “det er ingen som har gjort dette før” 

Hee hee!
— Castaway Hounds

Patrick Fardal