Lotte Lee - Just don't have it in me (Låtpremiere)

Cover: Lene Cecilie Tronrud / @throughmylenski

Våren er her og sommaren nærmar seg med stormskritt. Då er det heilt innafor med ei poprock-låt som gir deg den rette kjensla. “Just don’t have it in me” kjem ut over alt den 9.mars, men me køyrer rett og slett premiere for deg no!

Lotte Lee (Kristi Charlotte Lee) har akkurat det du treng med “Just don’t have it in me”. Simen Amundrud har teke seg av trommene. Ellers er låta produsert og miksa av Espen Eidem (Poor Bambi) og mastra av Steven Grant Bishop!

Sett fra ståstedet til en som står hun nær, innbiller Kristi Charlotte Lee (aka Lotte Lee) seg et scenario hvor hun hadde skilt seg fra sin ektemann. Vi inviteres til en «karusell» bestående av både melodier og minner av den første tiden på date, drømmer om fremtiden sammen, det familiære, til slutt avvisning og selvsagt ord som rimer. Men det hele ender med en konklusjon om at hun rett og slett ikke orker («just don’t have it in me») å starte det hele på nytt med noen nye, og at det hun kommer til å angre på resten av livet var å ikke kjempe for hennes første store kjærlighet.
— Lotte Lee

Kos deg!

Lotte Lee er også aktuell med konsert på Kuro i Oslo 10.mars, så ta turen! God stemning.

Patrick Fardal