FIGHTS - Sunshine

Ny singel fra Oslo-gjengen som kaller seg et boogiecore-band. 

Ting har ikke forandra seg lydmessig siden deres første låter. De høres fortsatt ut som en blanding av The Dogs, Murder Maids og Zugly. Og det er egentlig helt greit. Det morsomme med denne låta er at den har et riff som er nesten identisk med debuten “Asbestos High”. Men det illustrerer egentlig bare styrken til FIGHTS. Det er tekstene som gjør dette bandet.

Låta Sunshine handler om tåkeprat i oppoverbakke med murvegger, når man heller vil ha pisspreik i medvind med venner. Du trenger virkelig litt sol på kroppen når samtalen har blitt til “How about this government? They don’t know what they are doing. I really think someone else should be sitting in the government.”

Jeg oppdaga gjengen da første singelen droppa i 2019 og ble overbevist da “Death by fish” og “Cyanide Car” kom ut i 2020. Fortsett å lage klin like låter med nye tekster. Det sparker jo uansett!

Gjengen gjorde for øvrig en solid opptreden på Pokalen under Øyanatt. (Mye bedre en Maktkamp, men det er fortsatt et stykke igjen til Ondt blod, hehe).

Åsmund Swensen Høeg